Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


raad:partijen:piratenpartij:afdelingen:achterdek

Het Achterdek. De polgroep van Piratenpartij Enkhuizen

De Piratenpartij vindt de mening van de achterban erg belangrijk.

Omdat we nu een kleine club Piraten (leden van de Piratenpartij) in Enkhuizen hebben, hebben we ervoor gekozen elke Enkhuizer de mogelijkheid te geven zich op te geven als lid van Het Achterdek. De achterban van de Piratenpartij waarmee we peilen of we nog op de juiste koers liggen. Als lid van Het Achterdek hoef je niet de idealen van de Piratenpartij te delen. Het gaat erom dat je feedback geeft om tot een gedragen standpunt te komen. We doen dit door middel van enquêtes rondom politiek beleid in Enkhuizen.

Hoe geef ik me op voor Het Achterdek?

Iedereen kan zich opgeven voor Het Achterdek. Het is niet nodig de idealen van de Piratenpartij te delen. We willen de mening van elke Enkhuizer weten en hopen zo een afspiegeling te hebben van de samenleving (in Enkhuizen).

Wil je je aanmelden? Mail naar enkhuizen@piratenpartij.nl en geef op:

  • Voornaam
  • Achternaam
  • Postcode
  • E-mail adres

Waarom is dit niet anoniem? De enquêtes zijn anoniem. Wel hebben we de gegevens nodig van mensen in onze achterban, zodat we zeker weten dat mensen zich niet meerdere keren opgeven onder een andere naam. Dit zodat de uitkomst ook representatief is en de kans op manipulatie zo klein mogelijk is.

Wat kan ik verwachten als lid van Het Achterdek ?

We zullen per mail contact opnemen wanneer we een enquête hebben. Ook willen we het graag weten als je zelf ideeën hebt. Wil je zelf ook actief zijn voor Enkhuizen en/of de Piratenpartij? Mail naar bob.sikkema@piratenpartij.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hoe werken de enquêtes?

Wij maken de enquêtes door middel van de website https://onderzoek.piratenpartijenkhuizen.nl/. Hier hebben we de software Lime Survey geïnstalleerd zodat iedereen zonder enige technische kennis enquêtes kan invullen.

Hoe werkt de enquête anoniem?

In de software laden we een lijst met gebruikers. Er worden dan uitnodigingen (per e-mail) verstuurd met daarin een unieke token (identificatie). De antwoorden op de enquête worden dan los opgeslagen zonder een verwijzing naar de gebruikers. Wel moet er met een unieke token worden gewerkt, omdat anders iedereen meerdere keren de enquête kan invullen. Wij zullen ten alle tijden kijken voor verbeteringen en staan hier ook graag voor open.

Privacybeleid

Ons privacybeleid staat hier uitgewerkt. Wij zullen ten alle tijden kijken voor verbeteringen en staan hier ook graag voor open.

raad/partijen/piratenpartij/afdelingen/achterdek.txt · Laatst gewijzigd: 2023/02/16 11:57 door bob